• Innerlijk Vertrouwen

Kleuren

De kleurenoliën van Aura-Soma zijn erop gericht om de natuurlijke balans in het energieveld van de mens te herstellen. Intuïtief kies je kleuren waartoe je je voelt aangetrokken en die je aura versterken. Bij de ene kleur voelen we ons rustig en een andere kleur maakt ons vrolijk. Bij de kleurenoliën gaat dat nog verder. Kleuren hebben een trillingsfrequentie waarmee we vanuit ons innerlijk resoneren.

Chakra’s en Aura

In het proces van bewustwording, innerlijke groei en open gaan staan voor jezelf, kan de uitgekozen kleurenolie je ondersteunen en het kleurrijke energiesysteem, de chakra’s, in jou in balans brengen. Chakra’s zijn de energiecentra in ons lichaam, die door het lichaam heen stralen. Die uitstraling is onze aura, ons spirituele kleed. De aura beschermt het lichaam tegen vele invloeden van buitenaf en is voortdurend in verandering. Beschadiging van de aura betekent een verzwakking van het hele systeem.

Olie

De flesjes bevat een kleurgedeelte op oliebasis en op waterbasis. De prachtige kleuren in de flesjes zijn op basis van essentiële olie, kruiden- en plantenextracten en kristalenergie samengesteld. Door deze olie te gebruiken op specifieke plekken (de chakra’s) op het lichaam, versterk je je aura. De uitwerking van de kleurenolie is, net zoals de MetaMorfose Massage, heel subtiel en zacht, heel natuurlijk.

Je kunt na een massage intuïtief een flesje uitkiezen voor datgene waar je graag in wil veranderen om je leven te verrijken: INNERLIJK VERTROUWEN!

Tarief

  • MetaMorfose Massage + keuze kleurenolie | 1,5 uur | € 75,-
    incl. kleurenolie

Luister naar de klank van elkaars stem zodat je de juiste trilling opvangt