• Innerlijk Vertrouwen
Metamorfose Massage - Innerlijk Vertrouwen

MetaMorfose Massage: 1e massage nu € 40,- Een serie van 3 massages, € 135,-, zorgt voor een dieptewerking waardoor je de verandering in kunt gaan en het activeert het zelfgenezend vermogen

Metamorfose

Wat is een metamorfose eigenlijk. Het is een spontane, natuurlijke verandering, schijnbaar plotseling….. net zoals in de natuur. Een heel natuurlijk proces van binnen. Alles is al aanwezig in het zaadje, in de rups en in ons, het hoeft alleen maar tot volle bloei te komen.

Bewustwording

En waarom komen wij vaak niet tot volle bloei, hebben we onszelf beperkingen opgelegd? Al vanaf begin van leven, en dat begint al voor de geboorte, doen wij indrukken op die ons leven vorm geven. Deze indrukken zorgen voor vaste patronen, overtuigingen, ideeën en misschien ook angsten, die ons ervan weerhouden om spontaan en natuurlijk te zijn. We zijn ons gaan aanpassen aan wat sociaal wenselijk is. Hoe fijn is het om weer bewust te ervaren wat bij jou past!

INNERLIJK VERTROUWEN!

Een MetaMorfose Massage op de voeten, handen en het hoofd

Zacht cirkelende bewegingen vinden plaats op de reflexzone van de wervelkolom op de voeten, handen en het hoofd. Alle indrukken, die we bewust en onbewust hebben opgedaan, worden o.a. in de wervelkolom (hersenen/ruggemerg) opgeslagen. De subtiele aanraking zorgt ervoor dat het hoofd helder en het hart rustig wordt. Het zenuwstelsel komt tot rust waardoor ontspanning van binnenuit ontstaat.

Deze massage laat de levensenergie weer stromen, blokkades worden opgeheven, waardoor je weer in je natuurlijke zachtheid kunt komen. Het richt zich op je diepere weten, you know it by heart! Omdat de energie weer vrij kan stromen ontstaat er een natuurlijk herstel van het evenwicht tussen het willen (voeten), het voelen (handen) en het denken (hoofd). Hoe vaak voelen we niet het één, denken we het ander en brengt ons willen ons weer op ander spoor, waardoor we in conflict komen met onszelf.  Met de MetaMorfose Massage gaat het niet om resultaat, ieder loopt namelijk zijn eigen ontwikkelingspad! Op een dag is daar als vanzelf de verandering.

Behandeling

Het begint met een heerlijk voetenbad met etherische oliën. De massage duurt ca. 75 minuten en alleen de sokken en schoenen hoeven uit. Laat je verrassen door de eenvoud. Gun jezelf deze helende massage voor lichaam en geest: OMARM JEZELF!

Tarief

  • 1e (kennismakings) massage | € 40,-
  • Een serie van 3 massages | € 135,- | aanééngesloten inplannen binnen 3 mnd
  • Een losse vervolg massage | € 50,-
  • één massage gecombineerd met een celzoutconsult | € 90,-

Door zelfkennis groeit de zuiverheid van intuïtie tot innerlijke wijsheid