Innerlijk Vertrouwen Over mij

Mijn naam is Willy Westerhuis. Het pad dat ik tot nu toe bewandeld heb, heeft mij geïnspireerd om mijn dienstverlening Innerlijk Vertrouwen te noemen. In mijn jeugd en ook later in mijn leven heb ik in verschillende landen gewoond, o.a. in het Verre Oosten. Ik voelde mij thuis in de oosterse sferen, een denken waar geen begin is en geen eind en waar men er vanuit gaat dat alles energie is. Terug in Nederland ging ik mij steeds meer afvragen wat nou precies de zin van het leven was. En bovenal, wat was er nog meer dan ik daadwerkelijk kon zien, voelen en horen. Ik ging op zoek en volgde verschillende cursussen om te ontdekken wie ik nu was en wat ik hier kwam doen en wat er na de dood zou zijn. En nog bleven veel vragen onbeantwoord, was de cirkel niet rond.

Tijdens de kindertijd leren wij al af om bij onze eigen energie te blijven en passen wij ons aan aan dat wat sociaal wenselijk is. Van lieverlee vroeg ik mij af ‘wie ben ik nu eigenlijk van nature’.

Na vele omwegen en zoektochten ben ik jaren geleden geïnteresseerd geraakt in de boeddhistische levensfilosofie en ben ik de werking van mijn eigen geest gaan onderzoeken door middel van filosofie- en meditatielessen, en dat is soms best confronterend. Ik ontdekte dat ik mij vaak onbewust was van wat ik dacht, deed en voelde en dus niet in het NU was. Ik kreeg de kans om de opleiding MetaMorfose Massage te volgen en die zorgde voor een ommekeer in mijn leven. Ik ging ervaren dat door ontspanning van binnenuit de zachte kracht zich weer kon openbaren in mij. Er ontstond meer ruimte voor nieuwe inzichten, natuurlijke en spontane veranderingen en uiteindelijk een vreugdevoller leven. Deze ervaringen verrijken mijn behandelingen en consulten: de MetaMorfose Massage, de Celzouten van Dr. Schüssler en de kleurenoliën van Aura-Soma.

Ik geef sinds jaren de MetaMorfose Massage bij volwassenen en kinderen, terwijl ik deze massage zelf ook regelmatig ontvang. Zo blijft het mooi stromen in mij.

Toen ik 17 jaar geleden de Celzouten van Dr. Schüssler op het spoor kwam en deze ging gebruiken, ontdekte ik de kracht van deze bouwstoffen voor het lichaam. De opleiding Celzouttherapie bij Instituut voor Celzouten is een welkome aanvulling geweest.

De kleurenoliën van Aura-Soma zijn al zo’n 20 jaar in mijn leven, het kijken naar en ervaren van de vele kleursamenstellingen is elke keer weer verrassend. Intuïtief voel ik welk flesje mijn aura versterkt.

Van harte welkom bij INNERLIJK VERTROUWEN!

Moed is ondanks angst vanuit je hart leven