• Innerlijk Vertrouwen - home - Wil Westerhuis

Massage op de voeten, handen en het hoofd geeft ontspanning van binnenuit en een natuurlijk herstel van het evenwicht in het willen, voelen en denken.

Innerlijk Vertrouwen celzouten Dr Schuessler

Minerale zouten in onze cellen, hét fundament voor ons welzijn. Dat wat je bij jezelf ontdekt, wordt omgezet in een innerlijke kracht.

Je kiest de kleur die je bent, je herinnert je weer wie je bent en ervaart de kleurrijkheid in jou. De levensenergie gaat stromen en jij gaat nog meer stralen.

Bij Innerlijk Vertrouwen gaat het om je persoonlijke spirituele ontwikkeling, om weer vertrouwen te krijgen in je eigen kracht en  jezelf te omarmen. De MetaMorfose Massage zorgt voor bewustwording en nieuwe inzichten. Dat waar je je bewust van wordt, kan in een kracht omgezet worden met het in balans brengen van de minerale zouten. De Aura-Soma kleurenoliën brengen ons in contact met het kleurrijke energiesysteem in onze binnenwereld waardoor we nog meer gaan stralen.

Van harte welkom bij Innerlijk Vertrouwen!

Wil jij weer spontaan en natuurlijk zijn en een vreugdevol leven leiden? Alles is al aanwezig in ons, laat het tot volle bloei komen!
EEN WARE METAMORFOSE

Elke dag is kostbaar, geniet

Ervaringen

Ik vond het heel verrassend hoe iets simpels als het uitzoeken van kleurenflesjes je zoveel kan vertellen over jezelf

De keuze van de flesjes was frappant. Alles op de zonnevlecht. Het oranje/ goud trok me aan. Warm en plezierig. Het flesje blijft heel helder met hele kleine belletjes

De uitleg/vertaling van het flesje dat ik gekozen had, raakte me diep en ‘vertelde’ wat diep in mij leeft en wat ik herkende